Томатний суп із локшиною - Image

Томатний суп із локшиною

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Супи завжди повинні бути легкими, але і в той же час ситними. Крім того, однотипні і традиційні супи з часом набридають. Тому хочеться завжди чогось новенького і незвичайного. Суп з креветками і локшиною - це якраз те, що треба. Креветки хоч і не надто калорійні, але дуже смачні. Як і всі морепродукти, вони багаті на білок, що важливо для нашого організму. Крім креветок в супі дуже багато різних важливих інгредієнтів. Наприклад, помідори. Вони добре розбавляють суп, роблять його більш соковитим. А локшина, звичайно ж, робить страву більш ситною. Тому такий суп цілком зійде як повноцінна страва, яку можна подавати з бутербродами.

Ingredients for the recipe

Onion
13.89 - 19.99

Onion

per 1 kg

Ingredients

Onion

1 шт.

Homemade Butter

20 г.

Auchan Fresh Red Basil 50g

за смаком

Eko Mushroom Soup

1 л.

Taia Egg Noodles Pasta 400g

150 г.

Parsley 70g

за смаком

Pink Tomato in Packing

600 г.

Salt Egypt

за смаком

Shrimps 90/120

200 г.

Garlic

2 зубчика

Preparation steps

01

Цибулю порізати кільцями. У сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити кільця цибулі до легкої прозорості.

02

До цибулі додати нарізані помідори, дрібно нарізаний часник і трави (базилік і петрушку). Тушкувати все разом 7 хвилин.

03

Підготувати креветки і локшину. Креветки відварити 3 хвилини. Окремо в спокійно киплячий бульйон покласти локшину. Варити протягом 5 хвилин.

04

До локшини додати вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Посолити. Прокип'ятити разом 2 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min