
Бурякові млинці на ряжанці
Пропонуємо вам оригінальний і незвичайний варіант млинчиків. Ми впевнені, що такого десерту ви ще не пробували. Дуже рекомендуємо приготувати такі млинці сьогодні на вечерю. Млинці дуже смачні, тому вони у вас розійдуться на раз -два. Це дуже цікавий і барвистий варіант млинчиків. Адже завдяки тому, що в тісто додається варений буряк, вони виходять дуже цікавого, насиченого червоного кольору. Вони стануть справжнім сюрпризом для ваших близьких, завдяки своїм смаковим і яскравим колірним якостям. Подавати їх краще гарячими. До таких млинців можна придумати будь-яку начинку. Але найкраще вони йдуть з ікрою і сметаною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
2 ст.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
RadyMo Pear-Caramel Ryazanka 2.5% 180g
50 мл.
Salt Egypt
1 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1,5 ст.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Beetroot
200 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Preparation steps
01
Зварити буряк, спекти до готовності. Охолодити, нарізати шматочками.
02
Додати нарізаний буряк в молоко. Змішати суміш блендером.
03
Додати в молочну суміш яйце і ряжанку, перемішати. Всипати сіль, цукор і борошно, ретельно перемішати.
04
Дати настоятися суміші протягом 30 хвилин. Після, спекти млинці на середньому вогні з обох сторін.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores