
Суп-пюре з кабачками і кольоровою капустою
Дуже простий рецепт легкого супу-пюре з кабачками і кольоровою капустою припаде до душі навіть самим вибагливим поціновувачам смаку. Ніжна, кремоподібна консистенція сподобається навіть самим маленьким дітям. До того ж, блюдо абсолютно корисне, адже овочі та зелень, що входять його до складу, багаті життєво важливими вітамінами. І дієтичне – при приготуванні супу використовується овочевий бульйон. Експериментуйте, замість кольорової капусти використовуйте броколі, а кабачки замініть на цукіні. Якщо блендера немає, можна перетерти зварені овочі через сито. Крім зелені, при подачі суп можна присипати сухариками або тертим сиром.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
500 г.
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
500 г.
Carrots
150 г.
Onion
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати дрібно цибулю, кабачки порізати дрібними кубиками.
02
Натерти моркву на середній тертці.
03
Цвітну капусту розібрати на суцвіття.
04
У каструлі на соняшниковій олії обсмажити цибулю. Потім додати моркву і смажити разом протягом 7 хвилин.
05
Додати кабачки і капусту, трохи посолити, поперчити, перемішати.
06
Залити гарячою водою так, щоб вона покривала овочі.Варити протягом 20 хвилин.
07
Готові овочі покласти в блендер і додати трохи бульйону. Подрібнити.
08
У тарілки налити суп. Якщо він здається дуже густим, можна додати трохи бульйону, в якому варилися овочі.
09
Прикрасити зеленню за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores