Стручкова квасоля з яйцем і помідорами - Image

Стручкова квасоля з яйцем і помідорами

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Слід для початку відзначити, що потрібно брати спеціальний ніжний вид квасолі, в якій можна їсти не тільки зерна, але й стручки. Це французька квасоля. Щоб ви не замислювалися, готувати цю страву чи ні, ви повинні знати, що квасоля дуже корисна для нашого організму в будь-якому віці. Для молодих - це клітковина, каротин і вітамін С. У більш зрілому віці вона знижує ризик інфаркту. Щоб квасоля вийшла не суховата, додайте помідори і і томатну пасту. А яйця зроблять страву більш ситною. Це відмінний варіант для сніданку, щоб зарядитися енергією на весь день. Її навіть можна їсти як повноцінну страву, адже вона досить ситна.

Ingredients for the recipe

Packed Onion from 3kg
26.10 - 49.80

Packed Onion from 3kg

per 1 kg

Ingredients

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Pink Tomato in Packing

200 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

30 мл.

Chumak Tomato Paste 25% 300g

30 г.

Green Beans

400 г.

Preparation steps

01

Поставити сковороду на вогонь, розігріти, обсмажити подрібнену цибулю в оливковій олії до золотистого кольору.

02

Додати до цибулі в сковороду помідори, очищені від шкірки і нарізані, влити томатну пасту. Перемішати. Готувати до однорідної маси.

03

Додати квасолю в сковороду, трохи влити води, посолити за смаком. Тушкувати до готовності квасолі.

04

Збити яйця, додати до квасолі. Готувати, поки не запечутся яйця. При подачі поперчити за смаком і додати зелень.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min