
Спагеті з кабачків і моркви
Такі овочеві спагетті готуються дуже просто, і часу на приготування витрачається дуже мало. Спагеті з кабачків і моркви чудово підійдуть для приготування в жарку пору року, коли замість гарячого гарніру хочеться з'їсти що-небудь легке. Для їх приготування потрібно взяти тертку, яка використовується при приготуванні моркви по-корейськи. Щоб кабачки нагадували спагетті, їх нарізають тонкими смужками. Використовувати потрібно тільки молоді кабачки і моркву. Цей легкий гарнір чудово підійде для пісного харчування. Блюдо легко засвоюється, дуже корисне, низькокалорійне.
Ingredients
Кабачок
200 г.
Морква
200 г.
Цибуля
1 шт.
Соняшникова олія
3 ст. л.
Приправа для овочів
1 ч. л.
Сіль
1 ч. л.
Кунжут
за смаком
Preparation steps
01
Моркву почистити, нашаткувати.
02
Кабачки так само нашаткувати як моркву - уздовж плоду.
03
Цибулю почистити, нарізати півкільцями.
04
Обсмажити цибулю на олії до напівпрозорості.
05
Додати моркву, смажити 10 хвилин.
06
Овочі посолити, додати приправу і кунжутне насіння, перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores