
Суп-пюре з броколі і курячим філе
Багато господинь зовсім не використовують у своїй кулінарній практиці такий овоч, як капуста броколі, яка вважається королевою капустяного царства. Пояснити цей факт складно, бо броколі готова поділитися з нами своїм дійсно унікальним набором вітамінів і мікроелементів. Познайомтеся ближче з броколі, приготувавши з неї суп-пюре. Корисність інших інгредієнтів запропонованої страви: курячого філе і ріпчастої цибулі теж не викликає сумнівів. За бажанням замість ріпчастої цибулі можна використовувати цибулю-порей, а куряче філе можна замінити філе індички. У будь-якому випадку у Вас вийде смачний, дуже ніжний і при цьому вельми ситний суп-пюре.
Ingredients
Броколі
400 г.
Куряче філе
300 г.
Ріпчаста цибуля
150 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Вода
2 л.
Preparation steps
01
Філе нарізати кубиками.
02
Ріпчасту цибулю дрібно покришити.
03
Залити філе 2 л. води, варити 15 хвилин після закипання.
04
У бульйон додати цибулю.
05
Слідом за цибулею додати броколі і варити все разом протягом 10 хвилин.
06
Збити за допомогою блендера. При подачі прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores