
Шніцель з сьомги
Шніцель із сьомги має всі шанси стати вашим улюбленцем серед переліку рибних страв. Всього лише за 20 хвилин ви можете приготувати справжній кулінарний шедевр. Вишукана і надзвичайно смачна страва славиться не тільки своїм смаком, а й безліччю корисних речовин. Сьомга зберігає в собі велику кількість корисних речовин, які сприятливо впливають на людський організм. Наприклад, ця риба не накопичує в собі шкідливі елементи, а відповідно не передає їх нашому організму. Ця страва стане як хорошим героєм для святкового столу, так і наситить під час повсякденного обіду. Також риба буде шикарно виглядати на столі під час романтичного побачення.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lightly Salted Salmon Fillet
600 г.
Packed Potatoes
300 г.
7 Flour 1kg
100 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Сьомгу нарізати тонкими шматочками. Борошно змішати з сіллю та перцем. Яйця збити вінчиком.
02
Обваляти шматочки в борошні, яйці та паніровочних сухарях.
03
Розігріти олію на сковороді та обсмажити шніцелі з обох сторін до золотистої скоринки.
04
Картоплю порізати круглими шматочками та обсмажити на сковороді, попередньо змащеною олією.
05
Шніцель подавати до столу зі смаженою картоплею та свіжим салатом. До страви також можна подати вершковий соус.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores