Шніцель з сьомги - Image

Шніцель з сьомги

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Шніцель із сьомги має всі шанси стати вашим улюбленцем серед переліку рибних страв. Всього лише за 20 хвилин ви можете приготувати справжній кулінарний шедевр. Вишукана і надзвичайно смачна страва славиться не тільки своїм смаком, а й безліччю корисних речовин. Сьомга зберігає в собі велику кількість корисних речовин, які сприятливо впливають на людський організм. Наприклад, ця риба не накопичує в собі шкідливі елементи, а відповідно не передає їх нашому організму. Ця страва стане як хорошим героєм для святкового столу, так і наситить під час повсякденного обіду. Також риба буде шикарно виглядати на столі під час романтичного побачення.

Ingredients for the recipe

Lightly Salted Salmon Fillet
1099.00 - 1490.10

Lightly Salted Salmon Fillet

per 1 kg

Ingredients

Lightly Salted Salmon Fillet

600 г.

Packed Potatoes

300 г.

7 Flour 1kg

100 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Сьомгу нарізати тонкими шматочками. Борошно змішати з сіллю та перцем. Яйця збити вінчиком.

02

Обваляти шматочки в борошні, яйці та паніровочних сухарях.

03

Розігріти олію на сковороді та обсмажити шніцелі з обох сторін до золотистої скоринки.

04

Картоплю порізати круглими шматочками та обсмажити на сковороді, попередньо змащеною олією.

05

Шніцель подавати до столу зі смаженою картоплею та свіжим салатом. До страви також можна подати вершковий соус.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min