Слабосолена скумбрія - Image

Слабосолена скумбрія

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Слабосолона скумбрія легко стане вашою улюбленою закускою в будь-яку пору року, особливо в холодну. Завдяки картоплі це блюдо цілком може служити в якості самостійного, а не просто закускою. Нагадаємо вам, що скумбрія містить нікотинову кислоту і вітамін D, які допоможуть в оздоровленні кісток, нервової системи та шкіри. Проста на перший погляд страва стане відмінною прикрасою святкового столу. Адже яке російське чи українське застілля обходиться без оселедця? Ви можете проявити фантазію і замінити звичний оселедець такою от слабосоленою скумбрією. Здивуйте ваших гостей, адже це так легко.

Ingredients

Філе скумбрії

1 кг.

Картопля молода

800 г.

Цибуля червона

5 шт.

Оцет винний

4 ст. л.

Сік лимонний

4 ст. л.

Масло вершкове

100 г.

Сіль

100 г.

Цукор

50 г.

Кріп

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку потрібно взяти філе риби та натерти його сумішшю цукру і солі, покласти в миску, накрити плівкою і залишити в холодильнику на добу.

02

Потім відварити картоплю. Після того, як вода закипить, картоплю варити ще близько п'ятнадцяти хвилин до готовності.

03

В цей час змішати винний оцет і лимонний сік. Цибулю нарізати тонкими півкільцями і залишити маринуватися в цій суміші до подачі. З каструлі з картоплею злити воду і відразу покласти вершкове масло, добре перемішати.

04

Рибу нарізати скибочками товщиною близько двох сантиметрів, викласти на тарілку разом з цибулею і картоплею, прикрасити кропом і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Слабосолена скумбрія – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua