
Салат з капустою, яблуком і родзинками
Легкий у приготуванні, корисний, вітамінний салат. Інгредієнти, що входять до складу цього салату, наділені безліччю корисних властивостей. Немає необхідності говорити про те, наскільки корисна червонокачанна капуста, а тим більше в поєднанні з яблуками та морквою. Неперетравлювана клітковина, грубі волокна капусти в поєднанні з пектином яблук здатні очистити кишечник від токсинів, м'яко вивести з організму отруйні шлаки. Крім того інгредієнти салату є багатим джерелом вітамінів і мікроелементів. Блюдо заправляється олією, що сподобається тим, хто хоче відпочити від салатів з майонезом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Red Cabbage
200 г.
Raisins
150 г.
Carrots
150 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
200 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Нашаткувати капусту соломкою.
02
Моркву натерти на крупній тертці.
03
У яблука видалити серцевину, нарізати кубиками.
04
Змішати всі інгредієнти. Заправити салат олією.
05
Зверху салат можна прикрасити гарбузовим насінням.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores