
Салат з червоною рибою, грибами і помідорами
Риба - це джерело жирів і білка, цінних вітамінів і мікроелементів, але саме червона риба допомагає довше зберігати молодість організму, тому смакуємо її не тільки із задоволенням, але і з користю. У поєднанні з маринованими грибами, які надають салату свою особливість з пікантним соєвим соусом - це просто вишукано. Але гідним доповненням до цього букету буде помідор, що має ароматний і насичений смак, радує нас не тільки в теплу пору року, а й взимку, коли вітамінів так мало. Петрушка незмінно прикрасить цю страву не тільки виглядом, але і ароматом, який вона зберігає довгий час.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Novus Marinated Nameko Mushrooms 530g
150г
Packaged Green Peppers
1шт
Tomato
4шт
Onion
1шт
Greek Salad
за смаком
Dill 70g
1 пучок
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
2 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ч. л.
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л.
Preparation steps
01
Мариновані гриби вимити, порізати шматочками і протушкувати 3-5 хвилин у невеликій кількості води з соєвим соусом. Потім охолодити.
02
Всі компоненти нарізати. Рибу різати продовгуватими шматочками, цибулю різати тоненькими напівкільцями, перець - соломкою, а помідори тоненькими шматочками. Половину листків салату порвати, кріп дрібно посікти.
03
На порційні тарілки покласти ціле листя салату, на них викласти порване листя салату, потім всі компоненти і полити олією, збитою з соком лимона, потім посипати кропом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores