Салат "Російський пан" - Image

Салат "Російський пан"

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

30 мл.

Parsley 70g

за смаком

Vash Tsukor Sugar 10kg

40 г.

Packed Onion from 3kg

2 шт.

Red Chili Pepper

5 г.

Tomato

4 шт.

Kamis in Grinder Sea Salt 90g

5 г.

Iberica Garlic Cloves 100g

2 шт.

Auchan Clove 10g

4 шт.

Aromatika Packed Juniper Cypress Aroma Sticks

4 шт.

Spice Cinnamon Ground

5 г.

Chicken Liver

130 г.

Frozen Penni Bun Mushrooms

40 г.

Carrots

40 г.

Oxo Good Grips Cut & Keep Silicone Onion Saver

40 г.

Packed Potatoes

70 г.

Diana-M Pickled Cucumber 650g

60 г.

Quail Egg 1pc

3 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

80 г.

Preparation steps

01

Спочатку приготувати соус Табаско. Для цього перці дрібно порізати, видалити насіння. Перці залити 150 мл. окропу та залишити на 30 хвилин. Помідори, 1 цибулину (ріпчасту), часник та петрушку порізати. Покласти до чаші блендера та подрібнити до утворення пюре. З перців злити рідину, залишити приблизно 4 столові ложки. Покласти перець в чашу блендера та подрібнити. В розігріту на сковороді олію, влити пюре та уварювти його. Додати сіль, цукор (10 г.), винний оцет, перемішати. Уваривши до консистенції рідкого соусу. Готовий соус охолодити.

02

Далі потрібно приготувати бальзамічний соус. Для цього налити до невеликої кастрюлі бальзамічний оцет та додати цукор (30 г.). Поставити на вогонь та додати спеції (гвоздику, ялівець, корицю). Довести до кипіння та залишити випарюватися на невеликому вогні. Об'єм повинен зменшитися вдвічі. Готовий соус процідити через сито. Залишити охолоджуватися. Коли соус охолоне, його консистенція повинна бути - як дуже рідкий мед.

03

Потім потрібно відварити курячу печінку. Після цього нарізати її невеликими кубиками. Білі гриби опустити в окроп та варити до м'якості, далі нарізати їх невеликими шматочками та обсмажити разом із дрібно порізаною ріпчастою цибулиною.

04

Моркву нарізати невеликою соломкою. Огірок так само дрібно порізати. Картоплю відварити та нарізати кубиками. На тарілку викласти кільця фіолетової цибулі, на них встановити круглу форму.

05

На дно форми викласти курячу печінку, посолити, додати трохи майонезу, потім викласти картоплю, посолити, знову нанести трохи майонезу, потім викласти солений огірок, далі покласти моркву, знову трохи майонезу, гриби, зелень, яйця. Полити сумішшю майонезу з соусом Табаско та соусом Бальзамік.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min