Салат по-польськи - Image

Салат по-польськи

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Можливо цей салат дійсно придумали поляки, а можливо якось по-іншому сталося, що цей рецепт отримав таку назву. У всякому разі, якщо вірний перший варіант, то поляки мають відмінний смак. Рецепт цього салату не схожий ні на один з відомих. І вже в цьому його особливість (враховуючи, що рецептів безліч, а інгредієнтів - цифра злічена). По-друге, ж такий салат можна робити як до домашньої вечері, так і до святкового столу теж, оскільки виглядає він дуже цікаво, заправляється не звичайним майонезом, а смачним гоструватим соусом, що робить страву ще смачнішою. Тому поспішіть його зробити - ви не пошкодуєте ні на мить.

Ingredients for the recipe

Tomato
55.89 - 69.90

Tomato

per 1 kg

Ingredients

Tomato

500 г.

Diana-M Pickled Cucumber 650g

200 г.

Young Onions

1 шт.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

5 г.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

50 мл.

Dill 70g

10 г.

Salt Egypt

за смаком

Metro Chef Fresh Cilantro 50g

за смаком

Vinnytsia Mustard 125g

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку круто зварити яйця та нарізати кубиками. Потім подрібнити ріпчасту цибулю.

02

Далі нарізати кубиками помідори та огірки. З'єднати всі овочі та перемішати.

03

Приготувати соус. Для цього збити олію з гірчицею, додати сіль, цукор, посічену зелень кропу та кінзи. Додати до суміші овочів варені яйця. Заправити салат соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min