
Салат по-польськи
Можливо цей салат дійсно придумали поляки, а можливо якось по-іншому сталося, що цей рецепт отримав таку назву. У всякому разі, якщо вірний перший варіант, то поляки мають відмінний смак. Рецепт цього салату не схожий ні на один з відомих. І вже в цьому його особливість (враховуючи, що рецептів безліч, а інгредієнтів - цифра злічена). По-друге, ж такий салат можна робити як до домашньої вечері, так і до святкового столу теж, оскільки виглядає він дуже цікаво, заправляється не звичайним майонезом, а смачним гоструватим соусом, що робить страву ще смачнішою. Тому поспішіть його зробити - ви не пошкодуєте ні на мить.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tomato
500 г.
Diana-M Pickled Cucumber 650g
200 г.
Young Onions
1 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
50 мл.
Dill 70g
10 г.
Salt Egypt
за смаком
Metro Chef Fresh Cilantro 50g
за смаком
Vinnytsia Mustard 125g
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку круто зварити яйця та нарізати кубиками. Потім подрібнити ріпчасту цибулю.
02
Далі нарізати кубиками помідори та огірки. З'єднати всі овочі та перемішати.
03
Приготувати соус. Для цього збити олію з гірчицею, додати сіль, цукор, посічену зелень кропу та кінзи. Додати до суміші овочів варені яйця. Заправити салат соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores