Салат з риби з помідорами - Image

Салат з риби з помідорами

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Червона рибка завжди асоціювалася зі святковим застіллям, а також була однією з ознак благополуччя в будинку і заможності господарів. Часи змінюються, цей корисний і смачний делікатес став більш доступним і користується шаленою популярністю в кожній кухні світу. Існує маса способів приготування червоної риби, так само як і гідних страв з її участю. Один з найбільш вдалих варіантів використання цієї рибки – салатик з відвареного лосося з овочами. Завдяки грамотній комбінації продуктів, таких як солодкі помідори, хрусткі свіжі і мариновані огірки і картопля, ця страва є справжньою кулінарною вишуканістю. Ніжний і делікатний смак припаде до душі найкапризнішому гурману.

Ingredients

Лосось

200 г

Помідори

120 г

Картопля

360 г

Огірок

100 г

Салат

75 г

Огірки мариновані

75 г

Оцет

10 мл

Майонез

50 г

Preparation steps

01

Рибу відварити в підсоленій воді. Після цього холодити, а потім нарізати невеликими шматочками. Картоплю помити, відварити в підсоленій воді. Злити воду, охолодити і очистити від шкірки. Нарізати картоплю невеликими кубиками.

02

Огірок, маринований огірок і помідор помити, нарізати кубиками або скибочками. Салат помити, просушити і порвати руками. Приготувати запрвку: змішати майонез з оцтом, сіллю і перцем. Змішати всі інгредієнти в мисці, додати заправку і викласти на порційні тарілки на листя салату.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min