
Рагу з грибами і баклажанами
Свіжі соковиті овочі - це запорука прекрасного смаку всього блюда. Будь-які овочі, поєднувані між собою, тушковані зі спеціями, м'ясом, грибами - джерело вітамінів, клітковини і поживних корисних речовин. Печериці добре підходять для рагу, вони швидко готуються і додають приємний присмак страві. Вітаміни сильніше руйнуються на маленькому вогні, тому краще тушкувати овочі на сильному або середньому вогні, вчасно перемішуючи, щоб не підгоріли. Щоб рагу не вийшло занадто жирним і маслянистим, овочі перекладають у сотейник без масла і додають трохи води. Подають рагу, посипавши дрібно нарізаною зеленню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Onion
2 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Garlic
3 зубчики
Eco Roman Cumin 15g
1 ч. л.
Sliced Red Paprika
1 ч. л.
Red Chili Pepper
1 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Lemon
1 шт.
Dill 70g
2 ст. л.
Parsley 70g
2 ст. л.
Preparation steps
01
Баклажани і гриби нарізати кубиками. Цибулю, солодкий перець, часник, чилі дрібно нарізати. З лимона вичавити сік. Кріп і петрушку дрібно посікти.
02
Поперчити баклажани паприкою і залишити на 10 хвилин. Потім ретельно промити, щоб прибрати гіркоту. Готувати на пару 10 хвилин.
03
Розігріти масло в сковороді на середньому вогні. Тушкувати цибулю, солодкий перець, часник, чилі, кмин 5 хвилин, до м'якості цибулі. Додати гриби і баклажан, тушкувати ще 10 хвилин.
04
Змішати воду і лимонний сік в однорідну масу. Додати цю суміш в овочі разом з кропом і петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores