Картопляний суп із шинкою - Image

Картопляний суп із шинкою

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Як відомо, страви, в першу чергу, повинні нести користь нашому організму, бути не надто калорійними і при цьому заряджати енергією на весь день. Не забуваємо також і про естетичну сторону трапези - всім хочеться, щоб страви були і дуже смачними. Все це можна знайти в картопляному супі із шинкою. У ньому зібралася велика кількість продуктів, які просто необхідні для здоров'я. Наприклад, кольорова капуста. Цінують її за дієтичні якості, але при цьому вона дуже живильна, саме тому її і додають в різні бульйони і супи. Болгарський перець дуже соковитий, він містить більше всіх овочів вітаміну С, що важливо. Що стосується шинки, то вона потрібна в цьому супі як замінник звичайного м'яса, щоб страва була більш ситною.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

200 г.

Argal York Sandwich Ham

180 г.

Packaged Green Peppers

2 шт.

Cauliflower

180 г.

Food Studio Chicken Broth 500ml

380 мл.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Mlekpol Mozzarella Grated Cheese 150g

100 г.

Garlic

2 зубчика

Auchan Green Onions Bundle 75g

1 пучок

Homemade Butter

2 ст. л.

Salad Sunflower Oil 500ml

за смаком

Dr.Oetker for baking starch 1000g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Цвітну капусту відварити в каструлі до м'якого стану.

02

Зняти капусту з вогню і дати їй охолонути. Після чого покласти її в чашку для блендера і збити до однорідного пюре.

03

Шинку нарізати невеликими шматочками й обсмажити її на розігрітій на соняшниковій олії в сковороді.

04

Перець нарізати кубиками, а часник невеликими пластинками і обсмажити їх на невеликому вогні у сотейнику.

05

Потім у сотейник налити бульйон і додати картоплю, нарізану на шматочки. Після чого довести його до кипіння, а потім зменшити вогонь і таким чином готувати 10-15 хвилин.

06

В окремій мисці змішати вершки і крохмал. Далі додати їх до бульйону і проварити деякий час до загустіння бульйону.

07

Цибулю нарізати і додати в суп. Також додати пюре цвітної капусти, підсмажену шинку і вершкове масло.

08

Суп посолити і поперчити за смаком і варити на середньому вогні ще близько 5-7 хвилин.

09

Подавати готовий суп потрібно з тертим сиром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min