
Португальський червоний суп
Жителі Португалії люблять дуже смачно і ситно поїсти. Відомо, що Португалія - це країна томатів. Тут готують найрізноманітніші салати, соуси, другі страви і, звичайно, ж супи і все це з томатів. Супи португальські - це особлива справа. Вони вважаються тут дуже корисними, так як в Португалії не прийнято робити зажарку та ще й на соняшниковій олії. У супи додають просто оливкову олію. У цьому весь і секрет. Про користь оливкової олії можна говорити дуже багато. Але сьогодні не про неї, а про португальський червоний суп. Його особливість полягає в тому, що він подається холодним. Так як соняшникова олія для нас набагато звичніша, то в рецепті присутня саме вона, хоча якщо ви хочете, можете замінити її на оливкову.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Veres Marinated Tomatoes 760g
300 г.
Cykoria S.A. Ground Red Sweet Pepper Spice 20g
1 шт.
Garlic
4 зубчика
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
4 ст. л.
John Top Lemon Dressing 230ml
1,5 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Часник розтерти разом із сіллю. Зелений солодкий перець дрібно нарізати. Помідори очистити від насіння і шкірки, дрібно нарізати (для швидкого варіанту насіння можна і залишити) і збити виделкою.
02
У кип'ячену холодну воду влити рослинну олію, лимонний сік або оцет, покласти подрібнену зелень.
03
Змішати всі складові супу, досолити, якщо потрібно. Нарізати квадратиками хліб, додати в суп.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores