Піца з інжиром і фундуком - Image

Піца з інжиром і фундуком

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Важко знайти в нашій країні людину, яка не любить піцу. Ми радимо приготувати за нашим рецептом піцу з інжиром і фундуком. Отримайте надзвичайно смачний і корисний десерт. Листкове тісто робить нашу піцу ніжною, повітряною, такою, тщо тане в роті. Інжир надає їй солодкий медовий смак. Цей плід ще з біблійних часів відомий своїми лікувальними властивостями і з успіхом використовується в народній медицині у багатьох народів. Особливо багато в інжирі калію і заліза, що робить його незамінним в раціоні дітей і літніх людей. Дуже корисний інжир і людям творчих професій. Фундук дуже багатий маслами, мінеральними речовинами і вітамінами. До того ж готується наша піца легко і дуже швидко.

Ingredients for the recipe

Rud Leaf Frozen Dough
135.90 - 178.80

Rud Leaf Frozen Dough

1 kg

Ingredients

Rud Leaf Frozen Dough

400 г.

Dried Figs

4 шт.

Hazelnut

50 г.

Cheeson Cream Cheese with Blue Cheese 150g

150 г.

Garlic

1 зубчик

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Pink Tomato in Packing

6 шт.

Metro Chef Cutted Thyme 60g

1 ст. л.

Preparation steps

01

Часник порубати і обсмажити на оливковій олії. Додати помідори, нарізані кубиками, 1 ст. л. рубленого чебрецю. Тушкувати під кришкою 5 хвилини.

02

Сир з блакитною пліснявою розкришити, інжир нарізати часточками. Духовку нагріти до 220°С.

03

Листкове тісто розділити на 2 частини і кожну розкачати.

04

На отримані коржі викласти приготований томатний соус, розкласти часточки інжиру, посипати очищеним фундуком та розкришеним сиром. Випікати в духовці 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min