Ікра щуки - Image

Ікра щуки

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

З ікри щуки можна приготувати чимало страв. Її додають у всілякі салати, її їдять просто солону, з неї готують смачні закуски. Мало того, ікра щуки дуже корисна. Вона містить: фосфор, йод, залізо, поліненасичені жирні кислоти та інші корисні речовини, необхідні нашому організму, щоб він нормально функціонував. Вона корисна для тих, у кого проблеми з тиском і тих, хто хоче підвищити рівень гемоглобіну, ікра запобігає передчасному старінню організму. Вона підвищує загальний життєвий тонус. Ікра щуки є природним афродизіаком і додає сили на «любовному фронті». Тому приготуйте сьогодні собі і своєму коханому на вечерю ікру щуки.

Ingredients

Ікра щуки

250 г.

Цибуля

0,25 шт.

Лимон

за смаком

Майонез

1 ст.л.

Вершки

1 ст.л.

Окріп

за смаком

Багет французький

1 шт.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 180ᵒC. Багет нарізати тонкими скибочками, так. щоб він не розкришився. Скибочки викласти на деко, перед цим постелити на нього пекарський папір, поставити в духовку на десять хвилин. Хліб повинен підсохнути і стати схожим на чіпси. Вийняти його та дати йому охолонути.

02

Цибулю натерти на крупній тертці. З отриманої маси віджати сік.

03

Потім потрібно перемішати ікру з майонезом і вершками, додати цибулю і подавати з хлібними чіпсами, все це прикрасити частинкою лимона та окропу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Ікра щуки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua