
Макарони з гарбузом і філе індички
Макарони з м'ясом - улюблена їжа більшості чоловіків . Нам, жінкам доводитися миритися з цим фактом і придумувати всілякі способи і прийоми, щоб якось урізноманітнити цю страву. Радимо спробувати приготувати макарони з індичкою і гарбузом. Поживна, дуже смачна і корисна страва. Гарбуз додає соковитість, аромат і незвичайний золотистий колір. Борошняні вироби є незамінним джерелом вуглеводів для нашого організму. М'ясо містить білок, вітамінний і мінеральний комплекс. Але королем балу безсумнівно буде гарбуз - цінний харчовий і дієтичний продукт, головне джерело каротину в рослинному світі. Гарбуз містить білки, вуглеводи, пектин, крохмаль, органічні кислоти, вітаміни, мінеральні солі і цілий набір біологічно активних речовин.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Turkey Fillet
500 г.
Hokkaido Pumpkin
300 г.
Pantanella Filini Pasta 500g
150 г.
Leek
150 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю-порей нарізати кільцями.
02
Потім нарізати невеликими шматочками філе.
03
Гарбуз очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками.
04
Сир натерти на дрібній терці.
05
Цибулю трохи обсмажити на олії. Додати філе і обсмажити хвилин 15. Потім в сковороду додати гарбуз, посолити і поперчити за смаком. Накрити кришкою і залишити смажити ще близько 15 хвилин.
06
Макарони відварити до готовності і висипати на друшляк, щоб вода стекла.
07
Смажене філе з гарбузом викласти в каструлю, додати до них готові макарони і все перемішати.
08
Подаючи страву, трохи посипати тертим сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores