Папрікаш - Image

Папрікаш

Number of servings: 5Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Раді представити вашій увазі прекрасну страву під назвою папрікаш. Вона готується з усіма звичних, простих, але в той же час корисних продуктів. Папрікаш - це ситна, класична страва австрійської та угорської кухні. Папрікаш "по-правильному" готують з курки. А в старовину курячий папрікаш готували виключно з дорослих курей, що надавало страві більш насичений смак. В даний час для приготування папрікашу використовують всі види м'яса. У даному рецепті ми будемо використовувати свиняче м'ясо. Вийде дуже ситно, смачно і ароматно. Папрікаш дуже добре подавати з галушками або макаронними виробами. Можна також їсти папрікаш з якимось-небудь салатом.

Ingredients

Свинина

700 г.

Болгарський перець

2 шт.

Помідори

3 шт.

Томатна паста

1 ст. л.

Часник

6 зубчиків

Цибуля

1 шт.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Паприка

за смаком

Борошно

1 ст. л.

Соняшникова олія

за смаком

Сметана

1 ст. л.

Preparation steps

01

Свинину нарізати середніми кубиками. Розігріти в сотейнику масло і обсмажити свинину.

02

Порізати цибулю і додати до м'яса. Смажити, помішуючи.

03

Нарізати і додати перець. Тушкувати 5 хвилин.

04

Порізати кубиками помідори і подрібнити часник в часниковому пресі.

05

Покласти все в блюдо і залити водою. Приправити сіллю, перцем і паприкою. Тушкувати 20 хвилин під кришкою.

06

Для соусу змішати сметану з томатною пастою і додати борошно. Збити, щоб не було грудочок, після чого влити соус у папрікаш і тушкувати ще 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Папрікаш – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua