Овочевий суп по-прованськи - Image

Овочевий суп по-прованськи

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ingredients

Курячий бульйон

1 л.

Помідори

2 шт.

Перець солодкий

1 шт.

Цукіні

2 шт.

Картопля

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Часник

3 зуб.

Олія оливкова

2 ст. л.

Розмарин

1/4 ч. л.

Чебрець

1/4 ч. л.

Майоран

1/4 ч. л.

Цукор

1 ст. л.

Грінки

30 шт.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Особливість цього супу в тому, що спочатку всі інгредієнти (крім бульйону) потрібно спекти, а потім варити.

02

Цукіні, цибулю і картоплю нарізати кубиками, помідори – скибочкам, перець - соломкою.

03

Овочі викласти на деко, додати 3 цілих зубчики часнику, посипати травами і побризкати оливковою олією.

04

Деко з овочами поставити в духовку, розігріту до 200°С і запікати 25 хвилин.

05

Далі потрібно приступити до бульйону. Курячий бульйон потрібно довести до кипіння і перекласти в нього готові овочі.

06

Суп потрібно варити 10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.

07

Грінки можна додати перед подачею на стіл.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Овочевий суп по-прованськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua