Грибний паштет - Image

Грибний паштет

Number of servings: 10Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Паштет - це страва, приготована особливим способом. Паштет готують з фаршу самих різних продуктів. Його готують з дичини, м'яса, печінки, яєць, грибів, трюфелів. Але ми сьогодні будемо вчити вас, як готувати грибний паштет. Грибний паштет може дуже порадувати вас своїм смаком, якщо ви не полінуєтеся його приготувати. А лінуватися насправді нічого, тому що грибний паштет готувати дуже легко і просто. Витративши всього тридцять хвилин часу, ви будете мати повноцінну страву. Таку страву можна використовувати в якості закуски, а також дуже смачно буде, якщо намазувати паштет на хліб. Крім того, така закуска дуже корисна, так як гриби містять велику кількість білків, корисних речовин і мікроелементів.

Ingredients for the recipe

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
135.00

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

500 g

Ingredients

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

500 г.

Frozen Penni Bun Mushrooms

300 г.

Salad Sunflower Oil 500ml

30 мл.

Onion

1 шт.

Salt Egypt

1 ч. л.

Garlic

1 зубчик

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

20 мл.

Preparation steps

01

Печериці помити, висушити і порізати. Додати миті, очищені і нарізані білі гриби.

02

Смажити грибну суміш на розігрітій сковороді з маслом, помішуючи, поки з грибів не випариться волога. Додати нарізану цибулю, смажити ще 5 хвилин.

03

Отриману суміш скласти в блендер. Додати сіль, лимонний сік, часник і подрібнити до однорідної консистенції.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min