Морквяний кекс з імбиром і корицею - Image

Морквяний кекс з імбиром і корицею

Number of servings: 12Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Є страви, тільки від назв яких вже течуть слинки. До таких страв відноситься і наш морквяний кекс з імбиром і корицею. Цей десерт досить просто готувати, але результат вас дуже і дуже порадує. Такий апетитний і ароматний кекс поки буде готуватися в духовці вже зведе всіх з розуму своїм приголомшливим ароматом. Кекс настільки смачний що розтопить серце будь-якого нелюбителя солодкого. А поєднання моркви і кориці зробить смак кексу незабутнім. Кориця, ваніль і імбир в цілому додадуть казкового аромату нашому десерту. Здивуйте своїх близьких таким ось приголомшливим кексиком і ваші старання не залишаться непоміченими.

Ingredients for the recipe

Carrots
11.90 - 19.90

Carrots

per 1 kg

Ingredients

Carrots

4 шт.

Top Grade Wheat Flour

1,5 ст.

Baking Soda 500g

0,5 ч. л.

Spice Cinnamon Ground

1 ч. л.

Spice Ground Ginger

0,5 ч. л.

Auchan Ground Nutmeg 55g

0,25 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

200 г.

Carmencita Vanilla Extract 150ml

1 ч. л.

Salt Egypt

0,75 ч. л.

Preparation steps

01

Моркву помити і почистити, натерти на тертці. Змішати в мисці борошно, соду, сіль, корицю, імбир і мускатний горіх.

02

Міксером збити суміш масла, яєць і цукру. Додати терту моркву і ваніль, змішати до однорідної маси. Частинами всипати борошняну суміш, довести міксером до консистенції тіста.

03

Застелити форму для випічки харчовим папером, викласти тісто у форму. Випікати 20-25 хвилин в розігрітій до 190°С духовці.

04

Залишити на 10 хвилин охолодитися у формах, після вийняти. Дати охолонути протягом 1 години. При подачі посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min