
Молода картопля, запечена "в рукаві"
Для приготування цієї страви нам знадобиться спеціальний кулінарний "рукав". Якщо ви ніколи не запікали їжу таким способом - обов'язково спробуйте, адже він має досить багато переваг. По-перше, продукт зберігає більше поживних речовин. По-друге, страва відрізняється багатим запахом і смаком, адже всі інгредієнти насичуються ароматами і соками один одного. По-третє - проза життя - вам не доведеться мити противень або форму. Тільки будьте обережні, відкриваючи рукав після того, як картопля дійде до кондиції - робіть це акуратно, щоб не обпектися парою. Сподіваємося, вам сподобається цей спосіб приготування!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Young Potatoes
1 кг
Garlic
3 зубчики
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст.л.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Kamis Black Pepper Pea Spices
за смаком
Cilantro 70g
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігрійте до 200°C.
02
Картоплю ретельно вимийте і, при необхідності, потріть щіткою, зберігаючи шкірку. Якщо вона крупна, кожну картоплину можна наколоти виделкою у кількох місцях.
03
Часник очистіть і подрібніть ножем.
04
Зелень порубіть ножем.
05
У глибоку миску влийте оливкову олію, покладіть часник, сіль, перець і зелень. Все добре перемішайте.
06
Потім покладіть картоплю і ще раз все ретельно перемішайте, так, щоб картопля покрилась отриманою сумішшю.
07
Підготуйте рукав для запікання і викладіть туди картоплю з зеленню. Зав'яжіть рукав так, щоб у ньому залишалося якомога більше повітря. Зробіть в рукаві 2-3 проколи.
08
Помістіть рукав на грати в розігріту духовку і випікайте приблизно 40-60 хвилин - залежно від розміру картоплі.
09
Готову картоплю можна подати, додатково посипавши рубленою зеленню (цікавий аромат додасть кінза) та поливши оливковою олією.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores