М'ясо по-циганськи - Image

М'ясо по-циганськи

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цигани завжди асоціюються у нас з піснями та запальними танцями. Мало хто знає, що вони вміють не тільки вміло танцювати, а й готувати. Основою багатьох страв циганської кухні є м'ясо. Його смажать на чавунній сковороді, тушкують із зеленню, овочами, обсмажують на вогнищі, як шашлик, готують з м'яса фарш, яким наповнюють традиційні коржі або перець. Поспішаємо поділиться одним з найулюбленіших рецептів цього народу - "М'ясо по-циганськи". Для приготування знадобитися яловичина або баранина, і, звичайно, насолоджуватися улюбленим напоєм циган потрібно тільки з вином. Сподіваємося, що ця страва стане такою ж улюбленою і для вас!

Ingredients for the recipe

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
205.08

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

per 1 kg

Ingredients

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

1 кг.

Lemon

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Garlic

1 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Preparation steps

01

М'ясо (яловиче) нарізати маленькими шматками і пропустити один раз через м'ясорубку. Можна також дрібно нашаткувати ножем до отримання фаршу.

02

Дуже дрібно нарізати часник. Потім уздовж розрізати лимон і видавити руками сік (можна викоритати соковижималку).

03

Фарш посолити, поперчити і полити оливковою олією. Додати часник і добре перемішати.

04

Сформувати з фаршу кругляші й викласти в ємність. Залити лимонним соком. Закрити кришкою, помістити в холодильник на ніч. Наступного дня м'ясо готове до вживання.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min