Маринад для свинини - Image

Маринад для свинини

Number of servings: 1Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Маринад для свинини - це особливий маринад і сьогодні ми розповімо, як його робити. Для кожного виду м'яса потрібно підібрати свій вид маринаду. Маринад додає м'ясу незвичайного смаку і яскравого аромату. М'ясо, мариноване в такому маринаді стає приємним на смак і надзвичайно м'яким і ніжним. Його волокна просто будуть танути у вас в роті. Маринад додає м'ясу особливої соковитості. Фруктовий оцет дуже добре розм'якшує м'ясо і надає йому особливого аромату. Приготування маринаду не займе у вас багато часу. Такий рецепт маринаду буде дуже актуальним в літню пору, коли сезон шашликів відкритий. Без цього маринаду шашлик не буде таким прекрасним.

Ingredients

Оцет натуральний фруктовий

1 ст.

Вода

1 ст.

Цибуля

3 шт.

Сiль

1 ч. л.

Цукор

0,5 ч. л.

Лавровий лист

1 шт.

Перець мелений

0,5 ч. л.

Перець горошком

10 шт.

Preparation steps

01

Лук почистити і нашаткувати півкільцями.

02

Сіль і цукор розчинити у воді і додати оцет.

03

Потім додати перець і лавровий лист.

04

Ретельно перемішати. Маринувати свинину 2 години.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min