Курячий суп із гарбузом і айвою - Image

Курячий суп із гарбузом і айвою

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кавказький фрукт і американський овоч, - що могло їх об'єднати? Виключно, створення вишуканого кулінарного шедевра - суп із гарбузом і айвою. Терпка, тверда айва здивувала своїми можливостями, подружившись в супі з прянощами і овочами. Все в цьому "махровому" фрукті корисно: листя, насіння і плоди, але в супі прийнято використати м'якуш, решту можна залишити, застосувавши як ліки (робити настоянки, примочки й інше). Другий, дуже важливий інгредієнт страви - гарбуз, улюблений з дитинства. Згадати тільки одну кашу! Гарбуз не лише основний атрибут Хелловіна, але і осінньо-зимнього обіднього столу. Зі стравами помаранчевий овоч творить дива, як і 5000 років тому, коли американці уперше його виростили.

Ingredients for the recipe

Berryland Sparkling Japanese Quince Fruit Kvass 0.33l
85.00

Berryland Sparkling Japanese Quince Fruit Kvass 0.33l

330 ml

Ingredients

Berryland Sparkling Japanese Quince Fruit Kvass 0.33l

200 г.

Chicken Breast

300 г.

Celery Root

100 г.

Onion

1 шт.

Carrots

1 шт.

Lime

1 шт.

Akvulya Still Water 2l

2 л.

Carmencita Curry 40g

1 ч. л.

Hokkaido Pumpkin

200 г.

Garlic

2 зуб.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

3 ст. л.

Carmencita Black Pepper and Sea Salt Mix 61g

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

Зварити в 2 л. води курячу грудку. В цей час підготувати овочі і фрукти: моркву, селеру, гарбуз, айву і лайм.

02

Овочі почистити (моркву, селеру, гарбуз) і нарізати разом з айвою кубиками. Розкласти по різних тарілках: овочі в одну, айву - в іншу ємність, Гарбуз покласти окремо. Айву збризнути соком цитруса.

03

Нарізати маленькими кубиками цибулю, часник і імбир. Протушкувати в розігрітій сковорідці протягом 5 хвилин.

04

Далі перевірити м'ясо на готовність. Якщо вже зварилося, вийняти і розділити на шматочки. Відправити знову до бульйону.

05

Потім до цибулі і часнику висипати моркву і селеру. Розмішати. Тушкувати 5 хвилин.

06

Додати айву в сковорідку і готувати з усіма овочами 7 хвилин. Потім додати суміш у бульйон. Висипати відразу в каструлю гарбуз. Посипати коріандром (1 г.). Варити 15 хвилин.

07

Посолити суп, поперчити, додати карі (1 ч. л.). Варити 5 хвилин. Притрусити зеленню. Перемішати. Настоювати 15 хвилин і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min