Козацькі "січеники" - Image

Козацькі "січеники"

Number of servings: 2Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вже з назви можна судити, що це наша національна і досить древня страва. Готувати її можна з будь-якого м'яса, яке у вас є або яке любите. Головне ж не в цьому. А в тому, що січеники трохи схожі на котлети, але у перших фарш перемішують з омлетом. Це робить страву ще більш ситною. Ну а панірувальні сухарі надають приємну хрустку скоринку, від якої течуть слинки вже під час приготування страви. Якщо ви хочете зарядитися справжньою козацькою силою, тоді швидше приступайте до приготування цієї страви. Перед подачею січеники можна полити якимось соусом або сметаною.

Ingredients for the recipe

Steak Meat
444.90 - 456.90

Steak Meat

per 1 kg

Ingredients

Steak Meat

500-600 г.

Young Onions

1 шт.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

4 шт.

Bread Crumbs

1 пачка

Lard

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

100-200 мл.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо дрібно посікти, посолити і поперчити.

02

Розігріти сковорідку і відправити витоплюватися сало (знадобиться тільки жир).

03

Порізати дрібно цибулю і додати її до жиру. Обсмажити до прозоро-золотистого кольору.

04

Збити 3 яйця і вилити до цибулі, посолити і поперчити. Приготувати м'яку яєчню.

05

Омлет трохи остудити і викласти його на дошку, дрібно посікти.

06

Потім все змішати і дуже добре відбити.

07

Сформувати котлетки, кожну добре відбити. Збити одне яйце, вмочити в ньому кожен січеник, і потім обкачати в сухарях. Так зробити із усіма котлетами. Обсмажити всі котлетки.

08

Січеники перекласти у форму для запікання і накрити фольгою. Поставити на півгодини в духовку (температура 175°С).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min