Корейський салат із редьки - Image

Корейський салат із редьки

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салати по-корейськи вже давно стали популярними в нашій країні, і їх часто можна зустріти на святковому столі. Один з таких салатів - корейський салат з редьки. Він виходить соковитим і хрустким, з особливим ароматом корейських приправ, в міру гострим і з приємним кислуватим присмаком. Для приготування цієї страви можна використовувати різні види редьки. Це редька чорна зимова, редька зелена або японська редька. Вони трохи різняться за смаковими якостями, але всі без винятку є найціннішим і кориснішим овочем. Редька містить величезну кількість необхідних людині мікроелементів, багата на мінеральні речовини і органічні кислоти, ефірні масла і глюкозиди.

Ingredients

Зелена редька

400 г.

Морква

200 г.

Солодкий перець

100 г.

Часник

3 зубчики

Соняшникова олія

4 ст. л.

Оцет (6%)

2 ст. л.

Мелений коріандр

0,5 ч. л.

Cіль

0,5 ч. л.

Чорний мелений перець

за смаком

Червоний гострий перець

за смаком

Preparation steps

01

Редьку промити, почистити і натерти на спеціальній тертці для корейських салатів.

02

Моркву також промити, очистити і натерти на спеціальній тертці для корейських салатів.

03

Перець очистити від насіння і порізати дрібною соломкою.

04

Для заправки необхідно: змішати олію, оцет, коріандр, сіль, два види перцю і пропущений через прес часник.

05

У салатник покласти редьку та моркву, трохи пом'яти їх руками. Додати солодкий перець, влити заправку, все добре перемішати.

06

Потім салат прибрати на ніч у холодильник, щоб він настоявся.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Корейський салат із редьки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua