Клафуті з куркою і цукіні - Image

Клафуті з куркою і цукіні

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Клафуті прийшло до нас, як не дивно, із Франції. Але на батьківщині ця страва вважається десертом. Це такий собі симбіоз запіканки і пирога. Зазвичай французи роблять його із фруктами. Але наш рецепт незвичайний, і він набув нових відтінків. Клафуті з куркою і цукіні - це дуже незвично, але в цей же час низкокалорийно і поживно. Така страва приваблює своєю простотою і швидкістю приготування. Воно відмінно зійде і як для легкої вечері, і для обіду в колі сім'ї. А те, що курка і цукіні містять багато корисних речовин, надає страві ще один величезний плюс. Адже цукіні - це джерело каротину (до речі, більше, ніж у моркві), фосфору і клітковини. А курка, як відомо, містить багато білка.

Ingredients

Куряча грудинка

350 г.

Цукіні

2 шт.

Яйця

8 шт.

Борошно

2 ст. л.

Молоко

200 мл.

Тертий сир

60 г.

Петрушка

1 пучок

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Оливкова олія

за смаком

Preparation steps

01

Курячу грудинку дрібно нарізати, посолити, поперчити і підсмажити на оливковій олії.

02

Цукіні нарізати кружечками, трохи підсмажити. Збити яйця, яєчні жовтки (2 шт.), тертий сир, борошно, молоко, нарізану петрушку, сіль і перець.

03

Змастити оливковою олією форму для випікання, на дно викласти курячу грудинку і цукіні, зверху залити яєчною сумішшю.

04

Випікати в розігрітій до 180°С духовці 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Клафуті з куркою і цукіні – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua