
Капуста з анчоусами
Ми знаємо, як приготувати швидку закуску, щоб вона була поживною і низькокалорійною. І хочемо поділитися нею з вами. Це капуста з анчоусами. Радує той факт, що капусту дуже легко вирощувати навіть у домашніх умовах. Її можна зустріти на городах майже по всій земній кулі. Організм для того, щоб перетравити капусту, витрачає дуже багато енергії, а значить це овоч є ще й дієтичним продуктом. Що стосується анчоусів, то як і всі морепродукти, вони містять багато фосфору і йоду. Крім того, у них дуже високі смакові якості, а ще ця риба досить жирна. Ці продукти добре доповнюють один одного в такій смачній і простій закусці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shredded Young White Cabbage
0,25 шт.
Rizzoli Salted Anchovies 850g
60 г.
Garlic
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Капусту нашаткувати, як можна тонше.
02
Поставити сковороду на вогонь, влити олію, подрібнити часник, додати в сковороду. Додати анчоуси до часнику. Постійно змішувати. Анчоуси мають перетворитися в соус.
03
Додати в сковороду капусту, перемішати, тушкувати протягом 1 хвилини, викласти на тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores