Капуста, маринована з буряком - Image

Капуста, маринована з буряком

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Приготувати таку капусту зовсім не складно, рецепт дуже простий. Для гостроти і більшого аромату можна додати до капусти корінь селери, для більшого хрускоту пару листів смородини або вишні. В цей вид капусти можна додавати будь-які спеції, які підходять для страв з овочів, це може бути паприка, петрушка, кориця, сушений кріп, гвоздика. Капусту, мариновану з буряком, можна подавати з рисом, картопляним пюре, відвареними макаронними виробами і тушкованими овочами, а зі смаженою картоплею - просто смакота. Капуста, маринована з буряком, подається в охолодженому вигляді. Особливо це блюдо буде незамінне в зимову пору, коли у людей починається глобальна нестача вітамінів.

Ingredients for the recipe

Cabbage
14.79 - 23.99

Cabbage

per 1 kg

Ingredients

Cabbage

2 кг.

Carrots

2 шт.

Garlic

1 шт.

Beetroot

1 шт.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

150 мл.

Akvulya Still Water 2l

1 л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

150 г.

Bay Leaf

2 шт.

Mriya Allspice Pepper Peas 20g

2 шт.

Runa Vinegar 9% 0.75l

150 г.

Salt Egypt

2 ст. л.

Preparation steps

01

Підготувати овочі. Спочатку узяти капусту. Нарізати квадратиками невеликими. Висипати в миску.

02

Очистити дві моркви і буряк. Натерти овочі на великій терці. Висипати до капусти. Перемішати.

03

Далі приготувати маринад. Для цього змішати у воді сіль, цукор, олію, перець і лавровий лист. Закип'ятити. В цей час підготувати часник і роздавити пресом.

04

Перекласти капусту в каструлю. Воду зняти з вогню. Додати часник і оцет. Залити отриманим, гарячим маринадом капусту.

05

Накрити капусту тарілкою. Залишити на день при кімнатній температурі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min