Калья - Image

Калья

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Калья - страва російської кухні, вперше згадується в джерелах XVI-XVII століть. Вважається, що це м'ясний або рибний суп, зварений на огірковому розсолі, що є прообразом розсольника. Але насправді рецептів приготування кальі існує кілька і вони досить різні. Свого часу це блюдо було вельми популярним, і часто подавалося на святковий стіл. Зараз воно практично вийшло з ужитку, і зустрічається в меню ресторанів досить рідко. У даному рецепті калья - легкий нежирный суп на основі бульйону. Але вона також готується з жирної риби, як морської, так і річкової, з додаванням ікри, а також з м'яса птиці або яловичих нирок.

Ingredients for the recipe

Food Studio Chicken Broth 500ml
159.00

Food Studio Chicken Broth 500ml

500 ml

Ingredients

Food Studio Chicken Broth 500ml

1 л.

Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g

1/4 шт.

Parsley Root

1 шт.

Carrots

2 шт.

Pickled Cucumbers

3 шт.

7 Flour 1kg

1 ст. л.

Domo Oriental Spices Aerosol Air Freshener 300ml

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Preparation steps

01

Нарізати соломкою моркву, корінь петрушки, селеру, цибулю. Все обсмажити на олії.

02

Огірки, нарізані соломкою, приспустити в невеликій кількості води.

03

На окремій сухій сковорідці трохи обсмажити столову ложку борошна і розвести 2 ст. ложками готового бульйону.

04

Додати в бульйон борошно, овочі, огірки, спеції. Варити 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min