Італійський салат з маринованою яловичиною, червоною цибулею і пармезаном - Image

Італійський салат з маринованою яловичиною, червоною цибулею і пармезаном

Number of servings: 2Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Італійська кухня - це не тільки піца, паста і лазанья, але і пікантні закуски, ароматні супи, апетитні другі страви, повітряні десерти і, звичайно ж, різноманітні вишукані салати. Одним з найпопулярніших є салат з маринованою яловичиною, червоною цибулею і пармезаном, який чудово підійде як для святкового столу, так і для простого сімейного обіду. Якщо хочете, щоб яловичина вийшла більш м'якою і ніжною, то м'ясо в маринаді можна поставити в холодильник на 3 години. Подають цю страву, викладаючи на тарілки листя латуку, далі салат з м'ясом, а потім посипають червоною цибулею і тертим пармезаном.

Ingredients

Вирізка яловича

230 г.

Вино червоне сухе

50 мл.

Оцет бальзамічний

1,25 ст. л.

Розмарин сушений

0,5 ч. л.

Часник

1 шт.

Олія оливкова

3 ст. л.

Цибуля зелена

1 шт.

Цибуля червона

1 шт.

Помідори

1 шт.

Базилік (листя)

100 г.

Сіль

за смаком

Перець червоний мелений

за смаком

Сир пармезан

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо нарізати маленькими шматочками, покласти в скляну миску. Налити до м'яса вино, 1 ст. л. оцту, додати розмарин, дрібно нарізаний часник, а також налити 1 ст. л. оливкової олії. Залишити м'ясо в маринаді на 30 хвилин при кімнатній температурі.

02

Розігріти сковороду-гриль, обсмажити шматочки м'яса не більше 1 хвилини, перевернути на іншу сторону, обсмажити ще протягом 30 секунд, до рум'яної скоринки.

03

Перекласти м'ясо в миску, додати до нього нарізані перці, помідори і базилік. Окремо змішати червоний перець, залишки оцту, сіль та оливкову олію. Перемішати суміш, заправити салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min