Холодний гарбузовий суп із яловичиною - Image

Холодний гарбузовий суп із яловичиною

Number of servings: 4Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

З гарбуза можна зробити масу страв. Причому страв дуже корисних і смачних. З гарбузом можна зробити дуже оригінальний і при цьому дуже смачний суп, наприклад, холодний гарбузовий суп з яловичиною. Корисний гарбузовий суп готується дуже швидко, а в результаті у вас на столі буде тарілка вогненно-оранжевого апетитного супу, який до того ж дуже багатий вітамінами і мінералами. Готовий гарбузовий суп можна приправити за власним розсудом. Гарбуз поєднується з чорним перцем, мускатним горіхом, його можна приправити сумішшю імбиру і часнику. Перед подачею можна додати свіжі прянощі - гілочку розмарину, шавлія і лавровий лист. До речі, гарбуз багатий бета-каротином і для його кращого засвоєння бажано в суп додати масла.

Ingredients for the recipe

Packed Onion from 3kg
26.10 - 44.50

Packed Onion from 3kg

per 1 kg

Ingredients

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Veres Green Peas 210g

100 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Packed Potatoes

200 г.

Bay Leaf

2 шт.

Squash

200 г.

Hokkaido Pumpkin

300 г.

Pershyj Rjad Fragrant Peas Black Pepper 20g

за смаком

Beef Stew

300 г.

Preparation steps

01

У каструлю викласти яловичину, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння. Воду вилити, залити свіжу, знову довести до кипіння, додати лавровий лист, половину цілої цибулини, запашний перець, варити на середньому вогні 1 годину.

02

Овочі - гарбуз, картоплю і кабачок нарізати кубиками.

03

Витягнути м'ясо з каструлі, висипати в бульйон овочі, варити 10-15 хвилин, після додати зелений горошок, варити ще 5 хвилин, посолити і поперчити за смаком, зняти з вогню.

04

При подачі, нарізати м'ясо кубиками, додати в остиглий суп.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min