
Яловичина по-грузинськи
Грузинська кухня славиться м'ясними стравами. Вражають різноманітність цих страв, приправ, соусів і оригінальність способів підготовки м'яса до приготування. Яловичина по-грузинськи - страва нескладна в приготуванні, з простими інгредієнтами. Попередньо обсмажена з овочами з додаванням томатного пюре, зелені та спецій, а потім запечена в духовці яловичина по-грузинськи порадує Вас своїм смаком і ароматом і, звичайно ж, надовго увійде в раціон Вашої родини, ставши однією із улюблених страв.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Grilled Eggplant
1 шт.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
1 шт.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Garlic
2 часточки
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
3 ст. л.
Homemade Butter
1 ст. л.
Auchan Dill Bunch 50g
100 г.
Sliced Red Paprika
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати невеликими шматками. Нашинкувати цибулю.
02
Викласти м'ясо з цибулею на сковороду і обсмажити на суміші вершкового масла і соняшникової олії.
03
До м'яса з цибулею додати нарізану моркву.
04
Нарізати очищений від шкірки баклажан та солодкий перець. Додати на сковороду. Перемішати всі овочі з м'ясом.
05
Натерти на крупній тертці помідори. Додати в сковороду отримане томатне пюре, сіль, чорний мелений перець, паприку, дрібно нарізані часник, зелень. Перемішати.
06
Перекласти вміст сковороди у форму для запікання. Відправити в духовку на 1 годину, температура запікання 150°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores