
Камбала по-королівськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 г.
Lime
1 шт.
Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml
150 г.
Iberica Garlic Cloves 100g
4 шт.
Barbero Grissini Bread Sticks with Rosemary 125g
2 шт.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Форму для запікання застелити пергаментом, зверху викласти оброблену камбалу.
02
В жабри камбали покласти часточки лимона, навколо риби викласти часник (злегка розчавлений ножем), помідори черрі, свіжий чебрець і розмарин (за бажанням). Посолити та поперчити зверху, рівномірно полити рибу оливковою олією.
03
Щільно загорнути в пергамент, краї закріпити зубочистками. Поставити форму з рибою в духовку на 20 хвилин при температурі 180°C. Викласти рибу на тарілку разом з запеченими черрі, часником (за бажанням), часточками свіжого лимона і гілочками чебрецю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)