Фінський суп - Image

Фінський суп

1

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Страви фінської кухні рідко готують в інших країнах. А даремно. Цей смачний супчик заслуговує Вашої уваги. Готується він дуже швидко і просто. Смачний, наваристий суп стане справжньою знахідкою для господинь, які не бажають витрачати багато часу на приготування. Традиційно цю страву готують з оленячого фаршу. М'ясо оленя дуже соковите і цінується за свій незвичайний смак. Однак, перегравши на свій манер, можете взяти будь-який інший фарш (лосиний, яловичий, свинячий, курячий). Це ні в якому разі не зіпсує страву. Обсмажуючи фарш з овочами, можете додати ягоди ялівцю і трохи розмарину. Ароматні прянощі підкреслять ніжний смак м'яса.

Ingredients

Фарш м'ясний

300 г.

Картопля

4 шт.

Морква

2 шт.

Селера

200 г.

Перець горошок

за смаком

Лавровий лист

2 шт.

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Фарш обсмажити, додати цибулю, моркву і всі інші овочі, крім картоплі.

02

Додати 2 лаврових листка, кілька горошин чорного перцю. Обсмажити все разом 2 хвилини, налити води, щоб покрило все і варити 5 хвилин.

03

Додати картоплю з фаршем. Долити води до потрібної густоти, варити 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Фінський суп – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua