Соус тартар - Image

Соус тартар

Number of servings: 1Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Знаменитий і всіма улюблений соус тартар тепер в можна зробити в домашніх умовах. При чому сам процес займе у вас дуже мало часу. Його можна по-швидкому зробити, поки готуються основні страви і подавати на стіл. Але на смак він виходить не менш приємним, ніж той, що можна купити в магазині. В приготовленому вдома - багато своїх плюсів. Адже всі продукти взяті вами особисто і приготовлені теж. Тому такий рецепт - це не тільки смачно, але й корисно. Подавайте цей соус до найрізноманітніших страв: курки, овочів, морепродуктів - все вийде дуже смачно! А ваші гості будуть у захваті від того, що ви приділяєте в кулінарії увагу навіть таким дрібницям, як соус.

Ingredients for the recipe

Fanni Yogurt 2.2% 750g
62.60 - 71.50

Fanni Yogurt 2.2% 750g

750 g

Ingredients

Fanni Yogurt 2.2% 750g

150 г.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

1 шт.

Olivia Zamorska Grain Mustard 200g

10 г.

Garlic

10 г.

Aro Pickled cucumbers 3l

20 г.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

1 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 г.

Auchan Green Onions Bundle 75g

5 г.

Pripravka Dried Parsley Spices 10g

5 г.

Salt Egypt

2 г.

Mria Grounded Red Pepper 20g

1 г.

Preparation steps

01

Змішати йогурт з гірчицею, лимонним соком, меленим перцем, сіллю і цукром.

02

Дрібно нарізати жовтки, огірок, зелень і змішати з йогуртовим соусом.

03

Дати настоятися протягом 5 хвилин, після чого подавати соус до улюбленої страви з риби, морепродуктів, птиці або овочів!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min