Курячі шлуночки у томатному соусі - Image

Курячі шлуночки у томатному соусі

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Dinner

Що ти такого смачненького і по-швидкому приготувати своїм на вечерю? Будь-яка господиня не раз задавалася цим питанням. Він мучить майже всіх, адже хочеться різноманітності, щоб страви не приїдалися і в той же час були смачними, ситними і корисними. Тому ми і спрощуємо вам завдання, запропонувавши приготувати страву, яку ви захочете готувати ще не раз. Це відмінний мікс корисних речовин і смачної їжі. Адже курячі нутрощі - це повноцінний білок, якого потребує наш організм. Цю страву можна робити як чисто з курячих шлуночків, так і разом з серцем і печінкою. Іншими словами, патрошками. Перед подачею можна прикрасити базиліком або будь-якою іншою зеленню для аромату і смаку.

Ingredients

Курячі шлунки

600 г.

Помідори

3 шт.

Карі (суміш)

1 ч. л.

Кетчуп

100 мл.

Сіль

за смаком

Часник

3 зуб.

Олія рослинна

50 мл.

Preparation steps

01

Курячі шлунки промити, видалити жовті плівки і ще раз промити. Потім воду посолити і закип’ятити, додати в неї лавровий лист. Після кипіння вкинути курячі шлунки. Варити їх до готовності протягом двох годин.

02

Із шлунків злити бульйон. Шлунки порізати соломкою. Розігріти в сковороді рослину олію, додати помідори, тушити помішуючи. Після цього посипати порошком карі та перемішати.

03

Потримати трохи на вогні та додати кетчуп. В соус викласти шлунки, додати трішки води та часник. Тушити під кришкою близько 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Курячі шлуночки у томатному соусі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua