
Cалат із курки з картоплею та м'ятою
Салати бувають не тільки легкими і ніжними, але і достатньо ситними. У нашому салаті зібралося досить багато інгредієнтів. Картопля і куряче філе роблять салат більш поживним, але при цьому не сильно калорійним, що досить важливо. Також пекінська капуста і заправка надають певну м'якість салату, особливий ніжний смак. Авокадо смачно поєднується з курячим філе. При цьому воно додає "родзинки" цьому салату. Ну і куди ж без м'яти?! Вона ж робить салат таким ароматним і свіжим! Все разом - це дивовижний мікс всіх інгредієнтів, які так смачно поєдналися в ції страві. Цей салат помітно виділяється на тлі інших схожих.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
220 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
20 мл.
Khutorok Peas green 410g
150 г.
Avocado 500g
1 шт.
Chicken Fillet
200 г.
Mint 50g
50 г.
Napa Cabbage
400 г.
Vinnytsia Mustard 125g
10 г.
Litniy Med Honey 750g
5 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді. Воду злити, а картоплю охолодити, очистити і нарізати тонкими скибочками або кубиками. Куряче філе відварити, охолодити і нарізати шматочками або кубиками.
02
З горошку злити воду. Авокадо помити, розрізати, видалити кісточку і нарізати кубиками або скибочками. Пекінську капусту помити і нарізати.
03
М'яту помити, просушити і подрібнити. Змішати рослинну олію, гірчицю, оцет і мед. Змішати всі інгредієнти, додати сіль, перець і все акуратно перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores