
Сирники з картоплею
Любите сирники? А деруни? Якщо на обидва питання ви відповіли «Так», тоді пропонуємо вам приготувати сирники з картоплею. Відчуйте справжній смак українських закусок. Для цього не знадобиться багато часу. Смачні, якщо хочете, хрусткі, ароматні, ситні вони змусять вас закрити очі і просто насолоджуватися життям. А поливши їх сметаною та з'ївши всю порцію, ви станете справжніми козаком та козачкою. Сирники принесуть разом із собою не тільки аромат смачної страви, але і приємний запах полів і лугів, лісів і квітів, свободу безмежної української душі. Також ви можете підкорити такою стравою серце будь-якого закордонного гостя. Смачного!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
100 г.
Packed Potatoes
100 г.
Top Grade Wheat Flour
10 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Homemade Butter
10 г
Salt Egypt
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
30 г.
Preparation steps
01
Картоплю помити очистити і зварити. Коли вона буде готова, то зробити пюре. Протерти сир і пюре через сито і змішати в однорідну масу.
02
Додати до сирно-картопляної маси яйце і сіль. Перемішати і по трохи додати просіяне борошно. Розмішати тісто до однорідної консистенції.
03
Розтопити на сковороді вершкове масло і добре його прогріти. Сформувати з тіста кружки і обсмажити їх по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Подавати можна зі сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores