
Кассероль із броколі та сиром
Деякі джерела відносять кассероль до стародавніх страв, до ацтекської кухні. По-звичайному кассероль ще називають тушкованим м'ясом. І, мабуть, ацтеки зналися на приготуванні їжі, якщо ця страва дійшла аж до наших днів. Тільки от рецепти змінилися, і тепер існує далеко не один варіант приготування кассеролю. Наш варіант досить дієтичний, так як тут є брокколі, сир, крекер. Не дивлячись на те, що, здавалося б, ці продукти не дуже сумісні, у результаті ви отримаєте дуже смачну, а головне , корисну страву завдяки інгредієнтам. Ви можете подавати її разом з грінками, наприклад, або навіть просто як самостійну страву
Ingredients for the recipe
Ingredients
Broccoli
1,3 кг.
Starokozavchiy Syr Plus Smoked Processed Sausage Cheese 50%
900 г.
Milk 2.5% 900g
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Vinnytsia Mustard 125g
1 ст. л.
Delser Crackers 500g
3 упаковки
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 170°C. Помістити крекери у великий поліетиленовий пакет, який закривається, і злегка розчавити за допомогою качалки. Розділити броколі на суцвіття. Довести до кипіння воду в каструлі. Додати броколі і дати покипіти 1 хвилину. Злити воду і відставити у бік.
02
Плавлений сир нарізати на шматки. Викласти у велику каструлю. Додати молоко, вершки, сіль, чорний перець.
03
Розтопити масу до однорідної консистенції, постійно помішуючи. Перемішати з гірчицею.
04
Додати броколі в сирний соус.
05
До маси додати половину подрібнених крекерів.
06
Перемішати, потім влити суміш у змащену маслом форму для випічки.
07
Зверху посипати рештою подрібнених крекерів, потім добре посипати чорним перцем.
08
Випікати кассероль протягом 15-20 хвили, до золотистого кольору, поки сир не почне кипіти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores