
Морквяний смузі
Смузі - це густий, однорідний напій у вигляді змішаних у блендері або міксері ягід або фруктів з додаванням шматочків льоду, соку або молока. Смузі дуже добре підійдуть для вегетаріанського і здорового харчування. Смузі зберігає всі волокна і вітаміни інгредієнтів, що входять до нього. До речі, морквяний смузі хороший для дієтичного харчування, так як вживши такий продукт ваш організм отримає мінімум кілокалорій і максимум мікроелементів і вітамінів з моркви. Історія виникнення смузі йде в 30-ті роки ХХ століття. Потім з Каліфорнії він поширився і став дуже популярним у всьому США. Всі магазини здорового харчування зараз продають смузі по всьому світу. Обов'язково спробуйте приготувати морквяний смузі.
Ingredients
Морква
3 шт.
Варений ячмінь
50 г.
Зварений гарбуз
50 г.
Апельсин
1 шт.
Концентрат апельсинового соку
170 мл.
Мед
50 г.
Вода
3 склянки
Ванілін
1 ст. л.
Лід
за смаком
Preparation steps
01
Моркву помити і очистити, нарізати кружечками.
02
Подрібнити в блендері нарізану моркву, часточки апельсина, ячмінь, нарізаний гарбуз, концентрат апельсинового соку, мед і 3 склянки води.
03
Додати ванілін, кубики льоду і знову гарненько подрібнити в міксері.
04
Розлити по склянках і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores