Морквяний кекс - Image

Морквяний кекс

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Сьогодні пропонуємо Вам спекти такий незвичайний варіант випічки – морквяний кекс. Чому морквяний? Корисна яскраво помаранчева морква славиться на багатий вміст каротину, необхідного для нашого зору і підтримки імунної системи, а також цілого комплексу вітамінів: А, групи В, С і Е. Цей овоч настільки хороший, що в 1991 році Євросоюз і зокрема Португалія, де дуже люблять готувати морквяний джем, оголосили його фруктом. Ніжне, злегка «мокре» тісто тане в роті, а приємний аромат свіжої випічки порадує всіх домочадців. Тісто можна розливати по порційних формочках, при цьому виходять маленькі кексики, а можна зробити великий сімейний пиріг. Приємного Вам чаювання.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Top Grade Wheat Flour

100 г.

Dobryk Baking Powder

10 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

70 мл.

Carrots

300 г.

Auchan Powdered Sugar 200g

20 г.

Homemade Butter

20 г.

Preparation steps

01

Моркву помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Потім подрібнити цю суміш у блендері. Змішати яйця з цукром і збити. Додати до яєчної суміші просіяне борошно.

02

Потім в тісто додати моркву і рослинну олію, довести до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму, поставити в духовку і випікати близько 45-50 хвилин. Готовий кекс посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min