
Бургери з моркви, соняшникового насіння і кунжуту із зеленим салатом і буряком
Всіма улюблені бургери прийшли до нас недавно, але швидко і міцно влаштувалися на наших кухнях. Бургери хороші тим, що їх можна готувати з величезного числа інгредієнтів. У них можна додавати листя салату, бекон, салямі, помідори і безліч інших продуктів, які порахуєте доречними. Бургери з моркви, соняшникового насіння і кунжуту із зеленим салатом і буряком - вегетаріанська їжа. Подавати бургери рекомендується на дрібних тарілках, виклавши листя салату, на них бургери і невелику гірку тертого буряка. Також можна приправити салатні листя соусом, приготованим з суміші морквяного соку і лимонного, гострого перцю, часнику і кінзи.
Ingredients
Насіння соняшника
200 г.
Кунжутне насіння
50 г.
Селера
2 стеблі
Петрушка
20 г.
Морква
6 шт.
Перець болгарський
1 шт.
Олія оливкова
50 мл.
Цибуля червона
1 шт.
Буряк
1 шт.
Суміш салатного листя
100 г.
Preparation steps
01
Замочити насіння соняшника в теплій воді на 1 годину. Після, злити воду, подрібнити за допомогою блендера до стану пасти.
02
Моркву помити, очистити, за допомогою соковижималки вичавити морквяний сік. М'якоть після соковижималки змішати з пастою із насіння соняшника. Сюди ж додати нарізані стебла селери, подрібнену червону цибулю, петрушку, кунжутне насіння, залити оливковою олією.
03
Ретельно перемішати загальну суміш. Сформувати бургери, подавати з листям салату і буряком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores