Броколі з кабачками - Image

Броколі з кабачками

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Багато дітей не люблять їсти брокколі через незвичайной смак цієї спаржевої капусти. А їсти-то її треба, адже брокколі славиться своїм багатим букетом вітамінів. Але якщо правильно все приготувати, то ви отримаєте дуже смачну страву. Броколі - це помічник при виразці, повноті і навіть хороший борець з онкологією. У ньому дуже багато вітаміну В, С, К (останній відповідає за здоровий колір шкіри). Сама по собі спаржева капуста не дуже смачна, але якщо приготувати її з кабачками, то страва вийде дуже і дуже смачною. До того ж і не калорійною. Для більш різноманітного смаку у страву додають сир і яйця. Але від цього смак брокколі не втрачається, а тільки виграє.

Ingredients

Кабачки

2 шт.

Броколі

0,5 кг.

Кефір

150 мл.

Яйця

5 шт.

Зелена цибуля

за смаком

Свіжий кріп

за смаком

Свіжа петрушка

за смаком

Перець духмяний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Сир твердий

100 г.

Олія соняшникова

1 ч. л.

Preparation steps

01

Зелень вимити, дрібно нарізати.

02

Кабачки вимити, обсушити і нарізати тонкими скибочками і обсмажити на сухій сковороді.

03

Укласти в змащену маслом форму для запікання, посолити, посипати зеленню.

04

Броколі бланширувати в киплячій воді 2-3 хвилин, після чого відкинути на друшляк і дати стекти.

05

Укласти зверху в форму на кабачки і посипати зеленню.

06

Сир натерти на крупній терці. Збити яйця з кефіром, сіллю і перцем. Додати тертий сир, перемішати.

07

Отриманою масою залити вміст форми.

08

Запікати при 180°C 20-25 хвилин.

09

Подавати до столу гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Броколі з кабачками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua