Білі щі з квасолею - Image

Білі щі з квасолею

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Істинно традиційна для Росії страва набуває нових видів і фарб завдяки кулінарам, які щодня вигадують все нові і нові страви. Щі були популярні в російській кухні дуже давно. Можливо, це пов'язано з кислим присмаком, які вони мають завдяки квашеній капусті. У всякому разі страва ця дуже поширена не тільки в Росії, але і у всіх слов'янських народів. Тому-то й існують різні види цієї страви. Білі щі напевно мають свою назву через те, що тут не потрібно класти огірки в бульон. І щі не зафарбовуються в зелений колір. Але проте м'ясо і квасоля, та й інші продукти роблять їх дуже насиченими. І така страва добре підійде для приємного сімейного обіду.

Ingredients

Квашена капуста

200 г.

Цибуля

1 шт.

Картопля

1 шт.

Петрушка

1 вет.

Кріп

2 вет.

Олія рафінована

30 мл.

Свинина

500 г.

Квасоля біла (консервована)

200 г.

Preparation steps

01

М'ясо покласти у воду, довести до кипіння, зняти піну.

02

Картоплю і половину цибулини нарізати кубиками і додати до м'яса.

03

Потім на олії підсмажити решту цибулі до прозорості.

04

Коли картопля звариться, додати квашену капусту і цибульну заправку.

05

Також додати квасолю, перець, петрушку та кріп.

06

Варити до готовності. Подавати зі сметаною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Білі щі з квасолею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua