Яловичий язик із грибним соусом - Image

Яловичий язик із грибним соусом

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

На жаль, рецептів приготування язика не так вже й багато. В основному, це заливні язики. Але навіть такий простий рецепт можна по-різному удосконалити і зробити його більш цікавим і навіть святковим. У цій страві яловичий язик сам по собі досить ситний. До того ж, соус до нього такий же - святковий. Біле вино додасть м'ясу соковитості та зробить його більш м'яким. Стало вже майже звичним - додавати вино до подібних страв. Такий яловичий язик точно зможе здивувати ваших гостей своєю незвичністю і вишуканістю, бо приготовлений під соусом язик - це цікаво, смачно і ситно. Та й виглядає страва дуже презентабельно, що цілком пояснює набір інгредієнтів.

Ingredients for the recipe

Beef Tongue
408.50 - 409.90

Beef Tongue

per 1 kg

Ingredients

Beef Tongue

1 шт.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

300 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

250 мл.

Onion

1 шт.

Homemade Butter

100 мл.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Carrots

2 шт.

Bastida Me Gusta White Wine 0.75l

150 мл.

Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g

1 шт.

7 Flour 1kg

100 г.

Preparation steps

01

Помити  язик та варити у кип'яченій воді, при цьому вкинути туди цибулю та моркву, коріння селери, петрушку. Потім посолити та поперчити воду.

02

Після того, як язик буде готовий, зняти з нього шкіру під холодною водою та нарізати невеликими шматками.

03

Нарізати цибулю та гриби, дрібно моркву та обсмажити на маслі з дрібкою солі. Овочі обсмажити разом.

04

У міру готовності до овочів додати борошно та перемішати все. Влити біле вино в сковорідку та почекати, поки воно випарується. В останю чергу влити вершки до соусу та вкинути перець, чекати поки зможе загуснути. Після того, як соус буде готовий, полити ним язик.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min