
Бефстроганов з лисичками
Не дивлячись на таку незвичайну назву, бефстроганов - це популярна страва російської кухні. Хоча саме слово французького походження, позначає воно «яловичина по- строганівські». Відмінною особливістю цієї страви є те, що яловичину потрібно порізати дуже дрібно і обсмажити на сковороді. Бефстроганов з'явився відносно недавно, наприкінці ХІХ століття і отримав назву від імені графа Строганова Олександра Григоровича. Спочатку цю страву робили саме із м'яса яловичини. Наш рецепт трохи відрізняється від класичного варіанту. Лисички надають особливого смаку страві, при цьому вона виходить не такою калорійною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
30 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
40 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Mlekovita Cream 36% 1l
50 г.
Packed Potatoes
150 г.
Sharm Chanterelles 480g
40 г.
Homemade on wood Tenderloin from Veal in Spices Raw-smoked
100 г.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати м'ясо брусочками. Нагріти 2 сковороди. В одній обсмажити на олії гриби і цибулю з додаванням вина.
02
На другій сковороді обсмажити м'ясо до напівготовності. Потім додати смажені гриби і цибулю. Влити вершки, посолити і поперчити. Протушкувати з вершками протягом декількох хвилин.
03
Картоплю обсмажити. Посолити. Викласти на блюдо м'ясо з грибами, навколо викласти картоплю. Декорувати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores